Bilteman kuljetuskärry kajakille ja kanootille

Pitkät kantomatkat käyvät voimille. Biltema tarjoaa vaihtoehdon kajakkien raahaamiselle huokean 29,90 euron hintaan.

Kokeilimme tätä kanooteille tarkoitettua vaunua ensimmäisen kerran jokireitillä, jossa tiesimme olevan satoja metrejä kantomatkaa niin hiekkatiellä, asfaltilla kuin pellolla. Kuljetusvaunu säästää yhden kantajan voimia sekä mahdollisesti avittaa oikealla kärryn sijoittamisella ainoan kantajan voimatarvetta. Ensimmäisellä kokeilukerralla Ssjoitimme kärryn aivan kajakin takaosaan, jolloin etuosa painoi normaalin verran. Ensi kerralla kärry täytyy sijoittaa keskemmälle ja kertoa tuloksista.

Matkakäytössä kuljetuskärry osoittautui hieman hankalaksi. Kuljetuskärry ei ole näppärästi purettavissa osiin, mutta se on kokoontaitettava. Melontareittimme meni risukkoisessa joessa ja vaunun leveä akseliväli ja suurikokoiset pyörät tarrautuivat melonnan aikana useasti oksistoihin.

Kuljetuskäytössä vaunu ei sovi myöskään pelloille tai metsikköön, vaan se on omiaan kuljettamaan kajakin kotirannasta varastoon. Vaatimuksena on hiekka- tai asfalttitie. Kokeilimme kuljettaa kärryä pehmeällä joenpientareella, mutta sidontaliinat eivät jaksaneet pitää kehikkoa paikallaan, vaan teline rysähti kasaan.

Speksejä insinööreille:

  • kokoontaitettava
  • ilmakumipyörät (260 x 75 mm)

Mitat:

  • auki taitettuna, 40 x 74 x 40 cm, kokoon taitettuna 50 x 74 x 25 cm
  • paino: 3,5 kg
  • enimmäiskuormitus: 90 kg.

rulla

 

Anskunjoki - Fiskarsinjoki - Pohjanpitäjänlahti

Anskunjoki – Fiskarsinjoki – Pohjanpitäjänlahti

Lue lisää testiarvioita

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *