Yritystiedot

Alma Arktika OY

OSOITE
Nuorgamintie 4475a
99990 Nuorgam
(Katso kartta)

WWW
almaarktika.fi

PUHELINNUMERO
+358 50 370 3093 | Reetta
+358 50 369 7971 | Hannu

SÄHKÖPOSTI
reetta(at)almaarktika.fi
hannu(at)almaarktika.fi

Linkit

Alma Arktika

Alma Arktika on Suomen pohjoisin seikkailuyritys, jonka intohimoihin kuuluu melonta. Ihailemme Lapin kaunista luontoa ja haluamme innostaa muitakin näkemään sen kauneuden kajakista käsin. Utsjoen alue lukuisine jokineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet monentasoisiin melontaretkiin. Taianomainen Tenojoki on melottavissa Angelista Jäämerelle saakka (270km). Tenon sivujoet vievät rauhalliseen ympäristöön. Erämaan tunturijoet tarjoavat aivan erityisen ja paikoin haastavankin melontaympäristön. Neuvomme mielellämme soveltuvan melontareitin.

Kajakit sijaitsevat seikkailutoimistossamme osoitteessa Nuorgamintie 4475a (Nuorgam). Toimitamme kajakit tarvittaessa lähtöpaikkaan ja noudamme paluupaikasta. Järjestämme kaikille avoimia opastettuja päiväretkiä sekä melontavaelluksia.

Vuokrattava kalusto

8

Kajakkia

Kajakkimme ovat laadukkaita harrastajien suosimia yleiskajakkeja (Pyranha Fusion), jotka sopivat niin melonnan opetteluun kuin päivä- ja viikonloppuretkeilyyn joilla, järvillä ja jopa Jäämerellä Norjassa. Kajakissa on tavarasäilö roisketiiviillä luukulla. Tehokas säätöevä tekee etenemisestä helppoa.

3

Intiaanikanoottia

Kajakkimme ovat laadukkaita harrastajien suosimia yleiskajakkeja, jotka sopivat niin melonnan opetteluun kuin päivä- ja viikonloppuretkeilyyn.

Vuokraus sisältää

Kajakin vuokraan kuuluu mela, aukkopeite ja pelastusliivit. Neuvomme teille sopivimmat reitit. Tarvittaessa saat mukaasi gps-laitteen, johon merkitty sivujokien reitit koskiosuuksineen. Lisäpalveluna tuomme kajakit lähtöpaikkaan ja noudamme paluupaikasta.

Palvelut

Opastetut retket

Järjestämme läpi kesän kaikille avoimia puolen päivän ja kokonaisen päivän melontaretkiä pohjoisimman Lapin joilla. Melomme aina alavirtaan, joten retket ovat leppoisia ja sopivat hyvin myös ensikertalaisille. Retken hintaan sisältyy opastuksen lisäksi kalusto sekä kyyditykset sekä taukonuotio nokipannukahveineen. Ajankohtaisimman tiedon ryhmistä löydät Facebook-sivuiltamme. Voi myös koota oman ryhmäsi ja varata teille sopivan retkipäivän omalla opastuksella.

Melontavaellukset

Järjestämme pidempiä melontavaelluksia. Alkukesästä hyödynnämme tulvavesiä ja melomme pienemmillä, mutta vauhdikkaammilla tunturijoilla. Keskikesällä vaellamme keskiyön auringossa. Ruskan aikaan ihailemme luonnon väriloistoa Tenolta käsin ja melomme Karigasniemeltä Jäämerelle (200km). Vaelluksille osallistujilta toivotaan aiempaa melontakokemusta. Ajankohtainen tieto melontavaelluksista löytyy nettisivuiltamme.

Siirry vuokraajan sivulle

Pin It on Pinterest

Share This